Sidled på vift fredag

by

Det är nära nu. Bara tre OS-dagar återstår och nu gäller det att bita i för att riktigt kunna njuta av de sista skälvande tävlingarna. ”Sidled på vift” är givetvis på hugget och laddar rejält inför kvällens begivenheter. Varför ägnas en minut åt Björn Fagerlinds volleybollminnen? Hur kommer det sig att Kalle Grenemark bjuder på citat i en duschhörna? Och vad är egentligen ”Ballerina kexchoklad”? Ja ni märker ju, det här klarar ni er inte utan. Spana nu in ännu ett rykande färskt avsnitt av ”Sidled på vift” så ses vi i fredagsvimlet.

5 svar to “Sidled på vift fredag”

  1. Mejsam Says:

    Snyggt att ni ändå håller fast vid att ALLA kommentatorer är skitbra och sköna och allt vad det heter. Men ni verkar ändå som 2 kloka personer som mycket väl vet att Ulfbåge och Grenemark är urkassa kommentatorer och ska ha mycket mer skit än vad dem redan har fått.

    Annars måste jag säga att ni gör det rätt bra killar, ganska bra koll på sport. Som du var inne på lite, Bergman, om han kör vill säga (sjukdom), kommer köra en andra sträcka och Ferry kommer avsluta.

    En sista grej: Hur gamla är ni boys?

  2. sally Says:

    vad fint med lite lundensiska i riksetern!

  3. "Molly" Says:

    Haha, roligt wolleybollminne det där 🙂

    Kul blogg!

  4. Axel Pileby Says:

    ”Molly” och Sally: Sidled bugar och bockar för fina kommentarer.

    Mejsam: Det här med huvudkommentatorer och kunskap är en överskattad kombination. En kommentators uppgift är, i Sidleds ögon, att förmedla en känsla och förstärka upplevelsen. Ur vår synvinkel är det få som misslyckas i SVT:s och SR:s OS-trupp.

    Vad gäller kritiken mot Kalle Grenemark är vi fullständigt oförstående. Kalle är ju magisk!

    ”Ganska bra koll på sport”. Vilken ATTACK!! Vad krävs för att vi ska uppfattas som bättre?

  5. hebbe Says:

    haha, slöaste ”mickteknik” jag sett pileby

Lämna en kommentar