Sidled på vift – nattspecial!

by

I någon av curlingfinalens alla fikapauser uppmanar vi er att avnjuta ännu ett avsnitt av dundersuccén Sidled på vift! I nattens episod figurerar de svenska slalomtjejerna, otursgubben Mattias Nilsson och fotbollsoraklet Lasse Kinch. En oslagbar kombination!

Och med risk för att bli tjatiga: ni har väl inte missat Sidleds nationella genombrott? I så fall finns räddningen här.

10 svar to “Sidled på vift – nattspecial!”

  1. "Molly" Says:

    Apropå Blomqvist. Det här var nångång på 90-talet. Carola hade lite otippat en spelning på KB i Malmö. Roger var där, och även en tjej som jag kände lite grann, och hon fick mottaga följande komplimang från Roger: ”Hon är vacker, Carola. Men inte lika vacker som du!”
    Jag tänker alltid på det när jag hör Roger Blomqvist.

    • Andreas Lenander Says:

      Haha höga skratt på Sidledsredaktionen. Kvällens höjdare! Mer sådan sanslöst underhållande kuriosa välkomnas!!!!

  2. yoggi Says:

    Haha, ni börjar sannerligen bli varma i kläderna nu. Bra jobbat pojkar! Synd att det snart är slut. Apropå kläder, får man önska Super Kate-tishan i finalprogrammet eller är det för vågat i riksmedia?? Tack & bock

  3. ratajo Says:

    Greder-Duncan, helt, för att ta till Hård-Blomska, ‘Chaj-mant’! Till Sotji kräver jag att hon flyttar upp till televisionen i par med den gamla elitcurlaren Hulting – som då alltså hamnar i sin rättmätiga expertroll. Det har ju uppkommit en del kritik just mot att SVT:s curling kommentatorspar är för ‘svåra’, med två experter. dessutom är ju Annika alltid lika sur och tvär, vilket torde passa bra ihop med Catarinas fnissiga (såg ni skrattutbrottet häromdagen – en personlig OS-höjdpunkt!) bullmamma. En klassisk good cop – bad cop helt enkelt, lite Cris-Wikegård, fast utan onödiga mängder testosteron.

    Det blir en silverpeng, va?

  4. Mattias S Says:

    Fantastiskt trevlig blogg ni har och ni ger OS ännu en fantastisk dimension! Synd att jag inte upptäckt er tidigare, men sen ni var med på Uppvärmningen har jag varit en trogen följare. 🙂

  5. Mattias S Says:

    …vilket behövs en kväll full med snopna fjärdeplatser och småmissar av curlinglaget som gör att dom nu missar guldet. 😦

  6. Deluca Says:

    Är det sant att ni avskyr Jonas Karlsson avgudar André Pops? Det är i alla fall ett rykte som florerar.

  7. Andreas Lenander Says:

    Ratajo: Intressant lösning. Klart är i alla fall att det blir rörigt med två experter. De tar liksom ut varandra. Men varför inte testa Jens Lind i par med Hultling? Då kan idrottspsyke kombineras med snille – curling i sin prydno!

    Deluca: Usch, vilket elakt rykte! Både Karlsson och Pops är husgudar på Sidleds redaktion. Detta manifesteras inte minst i nästa videoblogg, som kommer att ligga ute vid pass lunch.

  8. Mattias S Says:

    MEN HERREGUD!!! JAG HADE JU GETT UPP! VILKEN MATCH! CURLING NÄR DET ÄR SOM BÄST!

  9. ratajo Says:

Lämna en kommentar