Sidled på vift summering del 2

by

Sidled har nått vägs ände. Med denna andra del i vårt summerande svep avslutar Sidled videosändningarna för den här gången. I det kanske tramsigaste programmet hittills avhandlar vi bland annat hockeyfiaskot, den svenska propagandan i längskidspåren och så dyker den gamle SVT-räven Kjell Kjellman upp när man som minst anar det. Oslagbart, helt enkelt.

7 svar to “Sidled på vift summering del 2”

  1. Oskar Says:

    ”Lycka till på färden”

  2. Oskar Says:

    Pojkar!
    Saxat från Lotta Fahöbergs twitter:
    Återigen: Stort tack! All respons värmer. Vi återkommer i OS-krönikan vid årskiftet – @bwrp å jag… Nu hockeyfinal! #svtos

  3. "Molly" Says:

    Tack för underhållningen!

    Jag minns också, med välbehag, Anders Blomqvists, ”det här är en av dom bästa dagarna i mitt liv”. En annan av de bästa dagarna i hans liv måste ju ha vara när han delade segern i Vasaloppet, 1988, med storebrodern Örjan (länk)

  4. Fredrik A Says:

    Lyfter hatten och bugar! Lysande idé och väl genomförd!
    /Fredrik, som hörde talas om er via SVTs ”aufvermnung”…

  5. Ulrika Says:

    Sicka sanslöst sköna snubbar ni är!
    Glad att SVT tipsade om er 🙂

  6. Perla!! Says:

    Björn Becksmos citat är självklart en parafras av Frank Sintatras låt ”Come fly with me”. Antagligen kände Becksmo att vi kunde vänta oss ett hopp med en elegans jämförbar med den hos Fankie himself och på så vis blev det ju en utmärkt metafor. En liten outsider-gissning skulle dock vara att han inte alls syftade till Frank Sinatra, utan dokumentären ”Come fly with me” om Michael Jordan. Vad tror Sidled?

  7. Cecilia Says:

    Tur att ni fick vara med ett hörn på uppvärmningen så att jag fick höra talas om er. Har haft mycket nöje av främst alla videoklipp. Trodde inte det fanns fler än jag som nördat in sig så mycket på OS och kommentatorer, men ni är nog snäppet värre.

    I brist på skeleton/bob/rodel kommentatorer kanske svt kunde slänga in Rippe:

    eller inte. Ni får se till att ni själva får ta jobbet till nästa OS, ni har ju fyra år att läsa på.

    Tack för underhållningen.
    Ha det fint!

Lämna en kommentar