”Tack, bug och bock”!

by

OS är över för den här gången och Sidled förstår hur tomt det känns för er alla. Spelen i Vancouver bjöd på sanslös underhållning, både vad gäller idrottsmässiga prestationer och journalistiska insatser. Vi på Sidledsredaktionen har gjort vårt bästa för att skänka ytterligare en liten dimension till upplevelsen och hoppas att vi i varje fall på något sätt lyckats. Efter massiv bevakning av både handbolls-EM, konståknings-EM och nu senast OS, så väljer vi dock att ta en liten paus. Ett ”vi ses säkert snart igen” snarare än ett ”adjö”.

Sidled vill tacka er alla för underbart engagemang. Utan det engagemanget skulle varken OS, tv-sändningar eller Sidled existerat. Fortsätt att njuta av Kjell Kjellman, Björn Becksmo, Lotta Falkenbäck, Tommy Åström och resten av våra sportmedieprofiler. Idrott och media är den vackraste av kombinationer.

Sidled lär komma tillbaka i framtiden. Var, när och hur är ännu oklart, men håll ögonen öppna. Fram tills dess vaggar Lenander och Pileby från sida till sida, kontrar varandra med kommentatorsreferenser och drar till med ett rungande; ”Tack, bug och bock!”.

/Sidledsredaktionen

PS: Om det vill sig riktigt väl kan det dock dyka upp en liten bonusfilm till helgen…det vill ni inte missa!

4 svar to “”Tack, bug och bock”!”

  1. hebbe Says:

    vi som bugar!

  2. sysys Says:

    Tycker ni skall rapportera lite från Paralympics också…

  3. Birgitta Says:

    Ser fram emot att se er igen. Ett stort tack för er fantastiska bevakning av OS.

  4. jakob Says:

    ojojoj, härligt med en bonusfilm!

Lämna en kommentar